
لائوتسه فیلسوف معروف چینی می گوید که سفر هزار مایلی با یک قدم آغاز میشود. اما این چه ارتباطی به اینترنت اشیا داره ؟
اینترنت اشیا به مراحل مختلفی تقسیم میشه و قطعا یک مسیر مستقیم از a به b نیست!
بیاید مراحل اینترنت اشیا رو بررسی کنیم . البته پیشنهاد ما اینه که مابقی مطالب مربوط به اینترنت اشیا رو از سایت فراست سیستم مطالعه کنید.
اول از همه آماری رو بررسی میکنیم : آماری وجود داره که 75 درصد از پروژه های اینترنت اشیا با شکست مواجهه میشن !
چرا ؟
دلیل دقیق و قاطعی که با توجه به آمار وجود داره فقدان تخصص لازم برای ارائه محصول و یا خدمات اینترنت اشیاست. در صورتی پروژه اینترنت اشیا با موفقیت همراه خواهد شد که شرکت و یا کسب و کار متخصصین توسعه نرم افزار کاملا تخصصی در این حوزه داشته باشند! قطعا برای برنامه ریزی و توسعه به کمک نیاز خواهید داشت . روی تیم تخصصی فراست سیستم برای پیاده سازی پروژه های اینترنت اشیا حساب باز کنید!
دریافت کمک در مراحل ابتدایی بسیار مهمه!
چگونه ؟
ماراتن اینترنت اشیا رو می تونیم به 4 دسته تقسیم کنیم . هر مرحله چالش ها – فرصت ها و رویکردهای منحصر به فردی رو داره. مهمه که هدف کسب و کار از پیاده سازی اینترنت اشیا مشخص باشه! این مساله برای جلوگیری و پیشگیری از شکست در انجام پروژه و صرفه جویی در هزینه های ضروری به نظر میرسه!
مرحله 1 : قطع شد
در مرحله ی disconnected متوجه میشید که اینترنت اشیا چطور به کسب و کار کمک میکنه! مسلما در ابتدای راه هیچ ایده ی روشنی برای پیاده سازی اینترنت اشیا وجود نداره اما کسب و کار احساس نیاز میکنه که باید این تکنولوژی رو پیاده سازی کنه!
از کجا شروع کنید؟
در این مرحله که بهش میگن ارزیابی و یا اندازه گیری ,باید شرایط فعلی سنجیده بشه و تصمیمات روشنی برای راه اندازی موفق اتخاذ بشه! مشارکت با یک شرکت متخصص در زمینه ی توسعه ی iot تجربه ی بسیار مهمی خواهد بود. برای شناسایی استراتژی ها و ایجاد یک نقشه راه برای رسیدن به مقصد مطلوب می توانید از تخصص این شرکت ها استفاده کنید . همینطور این شرکت ها برای آموزش تیم کارگاه های آموزشی مختلفی رو برگزار می کنن.
مرحله ی 2: اتصال
در مرحله کسب و کار هدف خودش از پیاده سازی اینترنت اشیا رو میدونه! با این حال تنها به ایده دسترسی دارن و هیچ محصولی تولید نشده.مرحله ی اتصال مرحله ی هیجان انگیز و خلاقانه محسوب میشه که باید در اون تامل کرد.حال چطور باید ایده ی مفهومی رو تبدیل به محصول کرد؟ پیش تر اشاره کردیم که برای اجرای موفقیت آمیز اینترنت اشیا می بایست از یک شرکت متخصص مشاوره بگیریم!
مرحله ی سوم : متصل
در این مرحله با استفاده از مشاوره های تیم متخصص در زمینه ی اینترنت اشیا خدمات نهایی می شود . در مرحله ی connected تمام تلاش ها و برنامه ریزی ها به واقعیت تبدیل میشه.در این مرحله می تونیم نسخه های بتا از خدمات رو به صورت آنلاین به نمایش بزاریم. در واقع برای دریافت بازخوردها این امکان رو فراهم کنید. در این مرحله باید تمامی فرآیند ها چندین مرتبه مورد آزمایش قرار گیرد تا عملکرد محصول پایدار تر و ایمن تر باشد.
مرحله ی چهارم : شتاب گرفتن
محصول وجود دارد . در واقع پیاده سازی اینترنت اشیا برای کسب و کار انجام گرفته و در این مرحله در جایگاه پشتیبانی و راه اندازی قرار گرفته اید. ما در برهه ای از زمان هستیم که در زمینه ی تکنولوژی باید رو به جلو حرکت کنیم . با پیاده سازی اینترنت اشیا و یا تولید محصولی در این زمینه می بایست به فکر توسعه و یا ایجاد محصولات با کیفیت تری بود. پشتیبانی ها و بروز رسانی ها تنها معطوف به سخت افزار نبود و در زمینه ی نرم افزار خدمات نیز بروز رسانی ضروریست!
استراتژی های به روز رسانی – نگهداری – و پشتیبانی و چرخه ی پایان عمر ابزارها را مد نظر قرار دهید.