اینترنت اشیا بستری است که با فراهم کردن امکان ارسال اطلاعات از طریق دستگاه های مختلف, شبکه ای هوشمند را پایه ریزی می کند. این شبکه به کاربران اجازه می دهد که با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و در تعامل باشند.
کارکرد اینترنت اشیا را می توان به تمامی کسب و کارها تعمیم داد, از تخته سیاه هوشمند در مدارس گرفته تا دستگاه های پزشکی که می توانند علائم بیماری پارکینسون را تشخیص دهند. تمامی فرآیند ها در 3 مرحله انجام می شود که در ذیل به آن ها اشاره شده.
اینترنت اشیا به جامعه ی امروز کمک خواهد کرد که هوشمند تر زندگی و کار کنند. علاوه بر ارائه ی دستگاه هایی برای خودکار سازی خانه ها , اینترنت اشیا برای رشد و پیشرفت کسب و کارها ضروری است
اینترنت اشیا به کسب و کارها امکانی میدهد که فرآیند ها را خودکارسازی کرده و نیروی کار را کاهش دهند.همچنین در صنایع تولید کالا , تولید و تحویل کالا را کم هزینه تر می کند.
تمامی کارکردهای اینترنت اشیا با استفاده از سنسورها و حسگرها صورت می گیرد که خانه های هوشمند نیز از این قاعده مستثنی نیست . با استفاده از سنسورها می توان کنترل روشنایی خانه را مدیریت کرد و یا باز و بسته کردن درب منزل!
کنترل دوربین های مدار بسته – قفل درها و اطلاع رسانی های در لحظه !
اینترنت اشیا چه مزایایی برای سازمان ها دارد؟
اینترنت اشیا چندین مزیت را برای سازمان ها فراهم می کند. برخی از این مزایا مربوط به صنایع می شود . مزایایی که اینترنت اشیا برای کسب و کارها و سازمان ها دارد :